Dahabiya Niilin risteily 5 yötä
»
Maaliskuu
20.03.2022 - 28.03.2022 Dahabiya Niilin risteily
Hintoihin kuuluu: lennot Helsinki-Hurghada-Helsinki, Hurghada-Luxor-Hurghada kuljetus, kaikki kuljetukset, opastukset, täyshoito ja pääsymaksut.
alk 2 295,00 € / hlö
Varaa nyt
+
Edellinen sivu Seuraava sivu
 
 
Dahabeya Niilin risteily 
 
 
 
yhdistää mukavuuden ja kauneuden, 
lupaen elämyksellisen sekä palkitsevan risteilykokemuksen.
 
 
 
Dahabeya Niilin risteily vie sinut lempeämpään, armollisempaan aikakauteen 5 yön risteilykokemuksella Luxorin ja Aswanin välillä. Ainutlaatuinen matka Niilin varrella perinteisellä pienellä purjealuksella, jota käytettiin yleisesti monarkian tyylikkäinä päivinä (1920-40-luvuilla), kun aristokraatit ja hienostuneet matkustajat purjehtivat pitkin Niiliä. Olemme tuoneet nuo elegantit purjehduspäivät vastaamaan tämänpäivän moderneja mukavuuksia ja vaatimuksia.
 
 
 
Hintaan sisältyy:
 
Lennot ja lentokenttäkuljetukset.
Majoitus aluksella, Dahabiya, täyshoidolla 5 yötä.
Englanninkielinen opas.
Kaikki Niilin risteilyretket matkasuunnitelmassa mainitulla tavalla.
Kuljetukset yksityisellä autolla.
Sisäänpääsymaksut mainittuihin historiallisiin paikkoihin.
Hotelli on viiden tähden hotelli, Aracan Eatabe, majoitus aamiaisella 2 yötä.
 
Huom, erillinen palveluraha kerätään matkan alussa 65€/hlö/matka.
 
 
 
 
Päivä 1:
 
 
Saapuminen Loksorin lentokentälle. Luksorin kentällä on teitä vastassa meidän edustajamme kyltin kanssa, jossa on meidän logo. Illallinen on omakustanteinen. Yöpyminen on hotellissa.  
 
 
 
 
Päivä 2:
 
Aamiainen hotelissa, jonka jälkeen Karnakin ja Luxorin temppelit. Retkien jälkeen siirrytään alukselle, jossa odottaa lounas. Loppupäivä vapaata oleskelua aluksella. Illallinen ja yöpyminen aluksella Luxorin länsirannan puolella.
 
 
 
 
Päivä 3:
 
Aamiaisen jälkeen on vuorossa Luxorin länsiranta. Kuninkaidenlaakso, Hatshepsutin temppeli ja Memnonin Colossi. Lounas aluksella ja purjehdus alkaa kohti Esnaa. Iltapäivätee tarjoillaan aurinkoterassilla. Illallinen aluksella purjehduksen aikana. Yö vietetään saaren vieressä.
 
 
 
4. päivä:
 
Aamiainen nautitaan samalla kun ylitetään Esnan sulku. Purjehdimme Edfuun ja nautimme  lounaan purjehduksen aikana. Perille päästyämme vierailemme Edfun temppelissä. Retken jälkeen purjehdimme Al Ramady saarelle. Illallinen aluksella ja yö Al Ramady saaren vieressä.
 
 
 
 
5. päivä:
 
Aloitamme varhain aamulla purjehduksen kohti Aswania ja samalla nautimme aamiaisen. 
Myös lounas nautitaan aluksella purjehduksen aikana. Tee ja illallinen tarjoillaan aluksella sen ollessa el Sheikh Fadl saarella. Purjehdus jatkuu kohti Aswania yön aikana.
 
 
 
6. päivä:
 
Saapuminen Aswaniin varhain aamulla ja aamiainen laivalla. Jonka jälkeen Philaen temppeli ja uuden ja vanhan padon vierailu. Lounas ravintolassa Aswanissa, jonka jälkeen kuljetus Luxoriin hotelliin. Illallinen omakustanteinen. Yöpyminen hotellissa.
 
 
 
 
Päivä 7:
 
Aamiainen hotellissa, muutoin vapaapäivä tai lisämaksullisia retkiä. Lounas ja illallinen omakustanteiset.
 
 
 
Päivä 8:
 
yöllä lähdemme Lukorin lentokentälle omalla kuljetuksella ja kotimatka Suomeen alkaa -monta kokemusta ja elämystä rikkaampana.
 
 
 
Pidätämme oikeuden muutosiin.