Pyramideja, elämyksiä JA lämpöä  
Olemme matkatoimisto ja teemme matkoja Egyptiin.
Tervetuloa sivuillemme!
 
Tarjoamme monipuolisia valmismatka lomapaketteja, joista voit lukea alta.
Lisätietoja voit lukea klikkaamalla paketin nimeä tai valitsemalla matkat sivuilta kohteen.
 
Käytämme reittilentoja matkoillamme ja tämän vuoksi meillä ei ole kiinteitä hintoja. Ota yhteyttä ja kerro meille koska haluat matkustaa, lähetämme sinulle talven parhaimman hinnan.
 
 
Ota rohkeasti yhteyttä ja varataan talven paras loma! Järjestämme myös ryhmille omannäköisiä lomia.
 
 
 
 
 
 
 
Niilin Risteily

 

Unohtumaton matka risteillen pitkin Niiliä. Tutustuen mahtavaan ja mielenkiintoiseen Egyptin historiaan sekä kulttuuriin. Mahdollisuus täysihoitoon tai All Inclusive-pakettiin.

 


Aktiivilomat

 

Aktiiviloma ulkomailla virkistää kehoa ja mieltä. Aktiivilomamme on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat harrastaa lomallasi muutakin kuin nähtävyyksien katselua.

 


Matkat

 

Lämmin ja rentouttava rantaloma, boheemi kaupunkiloma tai niiden yhdistelmä. Kulttuuria ja tuulahdus antiikkia arkeesi. Virkistävä keidasloma ja yö teltassa aavikolla. Tai kenties räätälöity unelmaloma. Valitse omanlaisesi loma - me toteutamme lomahaaveesi.

 

 

 

Ilmastoterapia

 

Vaivaako psoriasis tai muut ihosairaudet? Kärsitkö nivelvaivoista? Kiusaako reuma? Lähde ilmastoterapialomalle Egyptin Safagaan. Täyden hoito- ja palveluloman tarjoaa Minaville Resort.

 

 

 

 

 

 

 

Talvi 2020-2021
Dahabiya Niilin risteily 5 yötä
alk 2150 / hlö
Loukakuu
Maaliskuu
Joulukuu
Tammikuu
Helmikuu
Huhtikuu
Marraskuu
Dahabiya Niilin risteily | 22.03.2021 - 29.03.2021 | 5 | 2150€
 • Hintoihin kuuluu: lennot Helsinki-Hurghada-Helsinki, Hurghada-Luxor-Hurghada kuljetus, kaikki kuljetukset, opastukset, täyshoito ja pääsymaksut.
 • talvi 2020-2021
  Niilin risteily
  alk 1395 / hlö
  Lokakuu
  Marraskuuu
  Joulukuu
  Tammikuu
  Helmikuu
  Maaliskuu
  Huhtikuu
  Niilin risteily | 12.04.2021 - 19.04.2021 | 5 | 1450€
 • Hintoihin kuuluu: lennot Helsinki-Hurghada-Helsinki, kuljetukset Hurghada-Luxor-Hurghada, opastukset, täyshoito ja pääsymaksut.
 • Kolme yötä Kairossa ja 7 yön Niilin risteily
  Lokakuu
  Marraskuu
  Joulukuu
  Tammikuu
  Helmikuu
  Maaliskuu
  Huhtikuu
  talvi 2020-2021
  Pyramisa Isis Hotel Luxor
  Lokakuu
  Marraskuu
  Joulukuu
  Tammikuu
  Helmikuu
  Maaliskuu
  Huhtikuu
  talvi 2020-2021
  Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor
  Lokakuu
  Marraskuu
  Joulukuu
  Tammikuu
  Helmikuu
  Maaliskuu
  Huhtikuu
  talvi 2020-2021
  Sonesta St. George Hotelli Luxor
  Lokakuu
  Marraskuu
  Joulukuu
  Tammikuu
  Helmikuu
  Maaliskuu
  Huhtikuu
  talvi 2020-2021
  Esteetön loma Egyptiin
  talvi 2020-2021
  Pyhän Perheen Matka
  alk 1495 / hlö
  Joulukuu
  Tammikuu
  Luxorin aktiivilomat
  Talvi
  Muumiointi museo ja Luxorin museo
 • Muumiointi museo: Museo avattiin yleisölle vuonna 1997 ja on suosittu museo Luxorissa. Muumiointi museo havainnollistaa prosessit, joita käytetään sekä ihmisten että eläinten ruumiiden säilyttämiseen sekä muumiointiin. Nämä prosessit olivat erittäin tärkeitä muinaisille egyptiläisille, sillä he uskoivat muumioinnin olleen kriittisin osa pyrkimyksessä iankaikkiseen elämään. Museossa on esillä ihmisten ja eläinten muumioita.
 • Länsiranta 2
 • Kun Kuninkaiden laakso on koluttu, on aika katsastaa Kuningattarien laakso, Dair el Madina (rakentajien haudat) ja Habu temppeli. Kuningattarien laaksoon on haudattu faaraoiden vaimot, myös prinssit ja prinsessat. Tutustutaan myös Työmiesten laaksoon. Laaksossa sijaitsi taitavien käsityöläisten ja työmiesten kodit (nykyään vain jäännökset) sekä haudat. Lopuksi siirrytään katsomaan Ramses III:nen temppeliä. Madinat Habu on yksi Egyptin parhaiten säilynyt ja mielenkiintoisin temppeli.
 • Winter Palace
 • Winter Palace hotelli on rakennettu vuonna 1886. Tämä upea hotelli ja siihen kuuluva ylellinen trooppinen puutarha oli yli vuosisadan etuoikeutettu toimimaan isäntänä kuninkaallisille, Euroopasta ja idästä tulleille perheille heidän lomansa ajaksi. Nyt sinulla on mahdollisuus juoda Kuningas Faroukin palatsissa kello viiden tee leivosten kanssa ja hetki kuvitella itsesi kuninkaallisten pariin. Pääset myös päiväkävelylle puutarhaan.
 • Dandara ja Abydos
 • Abydos, paikka johon muinaisen Egyptin ihmiset uskoivat Jumalan (alamaailman Herra) olevan haudattu. Temppelin rakennutti kuningas Seti I:nen ja temppeli valmistui lopullisesti kuningas Ramses II:sen aikana. Osiriksen (Seti I:n) temppelin seinät ovat täynnä jumalten ja faaraoiden maalauksia, ne ovat parhaiten ja kauneimmin säilyneitä Egyptissä. Matka jatkuu Dandaraan, jossa vieraillaan Hathor temppelissä, rakkauden ja ilon jumalattaren temppelissä.